Ved første øyekast virker bookmakers arbeid veldig enkelt

Ved første øyekast virker bookmakers arbeid veldig enkelt. Ta sportsbegivenheter, analyser, legg en margin i koeffisientene, og alt fungerer av seg selv. Men den var ikke der. Du må være mer attraktiv enn konkurrenter, du må handle innenfor loven, du må alltid være klar nordic bet til å betale gevinster.
Hvem jobber i BC?
Analytikere

For det første snakker selvfølgelig i utgangspunktet alle om analytikere. Innsatsvirksomheten må i motsetning til konkurranser bygge en linje på egen hånd, beregne alle koeffisienter og om nødvendig sette grenser. Bookmakere kan danne en linje på egen hånd, kan kjøpe fra vestlige leverandører. Men å kjøpe en linje garanterer ikke suksess.

Bookmakers analytikere må tilpasse linjen. Avhengig av i hvilken region bookmakeren opererer, er en spesiell sport, mesterskap, liga, turnering etterspurt. Derfor bør analytikere velge de mest etterspurte hendelsene fra linjen, nøye sjekke dem for feil, legge de tillatte marginene. Men arbeidet deres på bookmakerkontoret slutter ikke der.

Etter lansering av arrangementer og koeffisienter beste betting side i offentlig tilgang, må du nøye overvåke aktiviteten til spillere. Koeffisienten som er foreslått av bookmakeren lever før de første innsatsene er gjort. Jo mer penger som settes på et spesifikt utfall, jo mindre blir koeffisienten på det. Og omvendt. Koeffisienten for det motsatte utfallet stiger for å bli attraktiv for spillerne. Hvis det oppstår for mye skjevhet i en av partene, setter bookmakernes analytikere grenser for mengden innsatser eller trekker hendelsen helt ut av linjen.

Spesiell oppmerksomhet rettes mot hendelser i live-modus. Her bør koeffisientene endre seg øyeblikkelig, enhver forsinkelse er full av økonomiske tap, spillerne sover ikke. De prøver å ta det mest lønnsomme forholdet for seg selv.
markedsførere

Internett er fullt av bookmakere. Men hvorfor tips langoddsen velger spillere noen og ignorerer andre fullstendig?