Trevor Bayliss azt mondja, hogy betclic „csodálatos”, mint a ciklon-sújtott Chennaiban

Anglia és India krikettjei a sorozatok végső tesztje előtt kedden érkeztek Chennaiba, mindössze 24 órával azután, hogy a várost a Cyclone Vardah megrongálta, a 18 éves élettartamú vihar és a délkeleti part mentén elpusztult. Az ország ötödik tesztjét fogadó Tamil Nadu Cricket Egyesület már azt mondta, hogy a mérkőzés a várt fáktól és áramszünetektől Betclic függetlenül elvárja a meccset. . Mindkét csapat kénytelen volt szerdán lemondani a képzésről, mivel a javításokat a Chepauk Stadionban végzik.

„A pálya és a külterület nem érintette a ciklont.De a városnézés megsérült, és az izzók elfojtották a fényszórókat – mondta a TNCA titkára, Kashi Viswanathan. „A stadion felé vezető úton több száz fatörzs állt. A kihívás az, hogy mindent rendben rendezzünk.Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk. ”

Anglia 3-0-as lesz a sorozatban, ami egy csalódást okozó 1-1-es vonzás után következik be Bangladesben, de a csapat vezetőedzője, Trevor Bayliss leírta a légkör a csapatban „lelkes”, hiszen némi büszkeségre törekszenek, ami egy Betclic fárasztó karácsony előtti menetrend volt. Magas idő Anglia a magasan fizetett Trevor Bayliss ítéletét hasznosította | Vic Marks Bővebben

A Bayliss szintén kiadta az Alastair Cook folytatását, mint a jelenlegi sorozaton kívüli kapitány folytatását, és a témával kapcsolatos kérdéseket „a hátoldal fájdalmának” nevezi.Cook, aki korábban kijelentette, hogy vissza akar térni a játéksorokba, megvitatja az ügyet Andrew Strauss-szal, az angol krikett igazgatójával, az új évben a szokásos sorozat végi vita közben.

Míg a világ 1-es oldalával szembeni vereséget nem várták – és a Cook helyszíni taktikáján túlmutató okok miatt – a párnak el kell döntenie, hogy a megfelelő ember marad-e az aktuális oldal vezetéséhez a következő télen, vagy jobb lenne-e. neki, hogy összpontosítson a dobogóra, adja át Joe Root alelnöke, és felhatalmazza az új generációs vezető játékosokat, mint Betclic bónusz például Ben Stokes és Jonny Bairstow. Legalábbis a Bayliss előnyben részesíti a status quo-t.A főedző azt mondta: „Mivel a csapatban voltam – és nem titok, néhány új, fiatal játékost igyekszünk fejleszteni – a munka [Cook] mindent együtt húzott meg nagyon jól.

„Nézetem szerint, és azt hiszem, minden más személy a öltözőben, meglepődnék és csalódnék, ha nem a kapitány [jövő év]. Ha a [Cook és Strauss] szeretne beszélgetni egymással, néhány régi nyitó partnerrel, én több mint elégedett vagyok ezzel. Strauss az évek során egy kicsit mentor volt.Biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos szakaszban azt fogom tudni, hogy milyen eredményeket értek el arról, hogy miként beszéltek róla.Alastair Cook támogatja a Root for captaincy-t, de nem fog rohanni a döntést, hogy álljon le tovább.

könnyebb lenne, ha a világ öt legjobb dobója és az öt legjobb edző lenne, de átmeneti időszakot tartunk, amikor a fiatalabb srácok jönnek a csapatba, és nehéz az idegen körülmények között otthonról való sikeres lenni .Amikor nem vagyunk, mindig vannak ezek a kérdések.

A kevésbé tapasztalt játékosok közül a Bayliss szívesen beszélt Adil Rashid 22 sorozatával a sorozatban. szintre emelkedett ”, miközben lelkesedtek Ben Stokes teljes körű előadásairól, és Jos Buttler visszatérése oldalra szakemberként.

A nyitók Haseeb Hameed és Keaton Jennings, akik szintén pluszként szerepelnek vezetőedző, februárban a Sri Lanka-i Anglia Lions-túrán nevezték el, Hameed pedig elvárta, hogy egy törött ujjból és Jennings kapitánynak nevezett nevéből nyerhessen vissza. ötödik teszt, melynek 62 futtatására van szükség ahhoz, hogy Michael Vaughan Anglia 1 481-es rekordja legyen egy naptári évben. – Ez csodálatos lenne, de nem gondolok, hogy 62 futam van – mondta. „Miután már 89-et kaptunk már ezen az úton [Mohali-ban], és az elmúlt 50-ben párszor, meg akarom próbálni, hogy százat kapjak ebben a sorozatban.Tehát ha ezt a célt elérem, és a rekord egy akkori tisztességes melléktermék, akkor meglehetősen tisztességes év lesz.