Betsafe risikofritt spill 500

Kun valitset tietyn pelin, avautuu tapahtumaluettelo jaettuna viikonpäivillä. Lista on vaihteleva, ja korttien ja koko otteluiden voittajia, tiettyyn korttiin kuuluvien kokonaisosien, ”ensimmäisen veren”, ensimmäisen joukkueen, joka keräsi kymmenen tappaa, ja muita. Monet panokset riippuvat suoraan kurinalaisuudesta: voittavat Immortal Roshanin tai tuhoavat tornit ja kasarmin Dota 2: ssa, pistoolin voittajat ja tappamisen tietyntyyppisellä aseella CS: GO: ssa, Dragonin tai Baronin voittajat Hearthstoneissa. Linjan vaihtelun osalta toimisto on yksi parhaista vedonlyöntimarkkinoilla, ja kertoimet ovat hyvin miellyttäviä.

Vähimmäisverokanta on vain viisi senttiä ja enimmäismäärä riippuu tapahtumasta. Yleensä korkeudet ovat melko korkeat, vaikka toimistolla on rajoitus – yhdestä hinnasta voit nostaa enintään sata tuhatta euroa.

Voit myös tehdä vetoja Betsafe live-tilassa ja maalaus ei myöskään ole huono, mutta videolähetyksiä ei ole tarpeeksi – rekisteröityneet käyttäjät voivat vain katsella suosittuja tapahtumia.
Talletusten täydentäminen ja varojen poistaminen

Vähimmäismäärä, jonka voit tallettaa 22bet risikofritt spill 500, on 10 dollaria. Tilin täydennys voidaan tehdä käyttämällä:

  • pankkikortit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro;
  • sähköiset maksujärjestelmät Neteller, Skrill, Moneta, EcoPayz, EntroPay, ClickandBuy;
  • elektroniset lompakot Visa Qiwi Wallet, WebMoney.

Samalla on paljon vähemmän vaihtoehtoja varojen poistamiseksi:

Talletus täydennetään välittömästi, mutta vetäytyminen vie aikaa: sähköiset maksujärjestelmät saavat rahaa 24 tunnin kuluessa, ja pankkikorttien tapauksessa se kestää kahdesta seitsemään työpäivään.
Betsafe promootiot ja uskollisuusohjelmat

Vedonvälittäjä antaa kaikille uusille käyttäjille tervetullut bonukset 100% ensimmäisestä talletuksen täydennyksestä. Totta, peruuttaa sen täytyy ensin pelata. Toimisto myös lainaa ilmaisia ​​panoksia lauantaisin ja maanantaisin, tarjoaa ottelut korkeampilla kertoimilla tai järjestää tarjouksia arvokkailla palkinnoilla. Yleensä ne rajoittuvat lomiin tai suuriin urheilutapahtumiin.