Magyar sportfogadás

Medhi Benatia, a központi védő, aki kétszer csapott a Juventusnak és Douglas Costa-nak, a Milánó kapusának Gianluigi Donnarumma, aki a második és a harmadik cél miatt hibáztatta a boldogtalan estét.Nikola Kalinic helyettesítője saját céljával a Milan.Huddersfield pecsét Premier League túlélése és a Chentea ambíciói kitűnő védekező bemutatóval bővült.

Juventus, aki az első csapat megnyerte a versenyt cél nélkül, szinte biztos, hogy hozzáadják az idei Serie A címet a trófeaszekrényükhöz, és befejezik a sportfogadás negyedik egymást követő dupla számot.

A Torino oldala hat pontot ér el a Napolitól, és két játék, és a célkülönbségük jobb, mint 16 „A fiúk rendkívüli játékot játszottak, és megérdemelték ezt a győzelmet, és semmit sem vettek Milánóból, aki jó első fele volt” – mondta a Juve edzője, Massimiliano Allegri.

Társa, Gennaro Gattuso, aki 2011-től remélte, hogy Milánót az első trófeájukra vezeti, azt mondta, hogy csapata jobban játszott az első célig. – Ez foci – mondta. „Juventus alig aggasztott minket az első 56 percben, egy [Mario] Mandzukic fejléctől eltekintve.De mi hibáinkért fizettünk. Rosszul érzem magam, hogy 35.000 embert hoztunk ide, hogy nézzük, ahogyan ezt elveszítjük. ”

Egy pár első félidő után, néhány tiszta eséllyel, a játék teljesen Magyar sportfogadás megváltozott a második félidőben, és egy 10- percnyi varázslat.

A Donnarumma elkapta a jogot, hogy kiváló legyen, kivéve Paulo Dybala rohanó meghajtóját, de ez olyan jó volt, mint amilyennek a 19 éveseknél volt.Az eredményül kapott sarokból Benatia 56 perc múlva elhúzódott a jelölőjéből, és Juve elé állt.

Öt perc múlva Donnarumma engedte, hogy kicsi lövés legyen Costa-tól, hogy átcsúszja a kezét és a hálóba majd a szerencsétlen kapus nem sportfogadás tudott egy fejlécet tartani, így Benatia felkapta a visszapattanást. rossz vége, a közelgő postai sarokba, a 76. percben nincs tényleges nyomás.