Izland esett előkészületben, és a cseh labdarúgók más riválisai zavarták

osztályokon és az edzők Hallgrímssona Lagerbäcka és szenvedett az első vereségét Brüsszelben március meccset Wales.

Belgium küldeni a vezetést a tizenegyedik perc Lombaerts és végül a sorozat négy párbajok vendégek gyűjtött célok nélkül. Izland azonban két perccel reagált Finnbogason beavatkozása után. De a második félidő egyértelműen a hazai, akinek win közötti választás 62. és 73. percben váltakozó támadók origami és Lukaku.

Izland, a padon maradt a legnagyobb csillag Gylfi Sigurdsson, a választás Pavel Vrba fog versenyezni Plzen Első helyezés a kvalifikációs csoportban A.Mindkét csapat három játékot, kilenc ponttal vezet északiak köszönhetően jobb pontszámot.

Mexico Amsterdam nyitotta meg a pontozást sportfogadás 1xbet már a nyolcadik perc köszönhetően Vela. Négy perccel a szünet után, de míg a Sneijder, de a lényeg, Vela és Hernandez elrendezve a vendégek két-cél vezet. Győzd „Oranjes” Tizenöt perccel a vége előtt ő csak enyhült Blind.

sújtó Hollandiában jól nenaladilo jogosult vasárnapi párbaj Lettországgal. Bronz csapat a nyári világbajnokság ötödik játékot edző Guus Hiddink elvesztette a negyedik alkalommal.

Brazília alatt edző Dunga nyerte az ötödik alkalommal 1xbet bónuszok nincsenek célok beváltása Isztambulban küldött a vezetést a 20.perc Neymar hamarosan emelt öngól Kaya és csak a szünet előtt hozzáadott harmadik beavatkozás Willian végigvezette a labdát Neymar, aki koronás vidám este második beavatkozás után egy óra játék.

A Star csatár Barcelona képviselet nyomon követte a négy gól az előző Felkészülés Japánnal.A nézők a Ataturk Stadion, a negyedik gólt Neymarovo hangosan kiáltott a nevet, miközben a saját játékos a mérkőzés során gyakran booed és füttyentett.

Turks čtyřbrankovým összeomlás megerősítette 1xbet reszletek legutóbbi csapás: minősítő legyőzte Izland és a Cseh Köztársaság és felhívta Lettországgal. A negyedik játék a harc Euro 2016 osztályokon Fatih Terima játszott vasárnap otthon ellen Kazahsztánban.

A világ második helyezett Argentína második felében megfordult a mérkőzést Horvátország Londonban és nyert 2: 1. A diadal a büntetés mellett döntött a kapitány Messi szerezte, aki a 45. gólt a nemzeti csapatban. Shurbini vezetése előtt Agüero válaszolt.