Unibet bonusuri online

Înotătorul chinez Chen Xinyi și buldozerul bulgar Silvia Danekova au testat pozitiv pentru substanțele interzise la Jocurile Olimpice de la Rio. Asociația chineză de înot a declarat că Chen a testat pozitiv pentru o substanță fără a oferi detalii. Xinhua, agenția oficială de știri de stat, a relatat povestea devreme vineri. Cel de-al 18-lea a terminat al patrulea la fluturașul de 100 de milioane de femei duminică, lipsind o medalie de bronz cu nouă sute de Unibet secundă.Ea a fost, de asemenea, programată să concureze în freestyle de 50 de metri, care începe vineri.Yulia Efimova trage Michael Phelps în rândul crizei dopajului Citește mai mult

Nu au existat detalii imediate despre testul pozitiv, care vine ca dopajul a fost o poveste majoră în cadrul Jocurilor din Rio. Șapte inotători ruși au fost autorizați să concureze la Rio, după ce au fost inițial interzise în urma afirmațiilor despre o operațiune de dopaj imensă, sponsorizată de stat, în patria lor. Această decizie a declanșat plângeri vocale din partea mai Unibet multor înotători, în special al americanului Lilly King, a cărui remarcă a fost adresată lui Yulia Efimova, rusia care a adăugat vineri 200 de milioane de argint brute la locul ei de 100m. Shun a refuzat să comenteze după ce a câștigat bronzul în jocul de joi de 200 m. “Această situație, nu cunosc detaliile.Nu știu, așa că, din păcate, nu pot răspunde la întrebarea dvs. “, a declarat Wang. Li Keke, purtătoarea de cuvânt a agenției anti-doping a Chinei, a declarat că nu are informații suplimentare. “Am observat rapoarte Unibet media despre caz. Până în prezent, agenția anti-doping nu a primit încă nicio confirmare oficială “, a spus Li. “Acest test raportat ar trebui să fie generat de către organizator. Comitetul olimpic și Fina ar trebui să știe despre asta.In prezent, vom continua sa monitorizam. ”

Fina, organismul international de conducere al inotului, nu a raspuns imediat la o cerere de comentariu. Intre timp, Danekova a negat luarea de performanta – a crescut drogurile și a spus că a fost șocată la testarea pozitivă pentru eritropoietina sângerată interzisă (EPO) la câteva zile după sosirea ei în Brazilia. Copilul de 33 de ani, care trebuia să concureze în femeia de 3000 m steeplechase luni a fost suspendată în așteptarea rezultatului testului pe eșantionul B. Danekova a spus că Unibet singura explicație logică pe care o poate da pentru testul pozitiv a fost că substanța provine dintr-o substanță contaminată supliment alimentar.EPO, care mărește numărul de celule roșii din sânge, a fost folosită în cea mai mare parte de atleții de rezistență, cum ar fi alergătorii și cicliștii la mijloc și la distanță. “Am fost testat de patru ori după intrarea în satul olimpic, “Danekova, care se confruntă cu o interdicție de patru ani dacă a fost găsită vinovată, a declarat vineri televiziunea bulgară. “[Rezultatele] din cele trei probe au fost negative. Este un șoc incredibil de mare. “Danekova, care nu a reușit să Unibet depășească încălzirea din steeplechase la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, a spus:” Nu mă simt vinovat. Nu vă pot spune cât de umilit mă simt. Mă simt jefuit emoțional. Dar venim din est [estul Europei], suntem prea aproape de Rusia…”