Tällä kaudella uusi nuorten ja lahjakkaiden pelaajien

Mestaruuden johtajien tekemien suurten kauppojen taustalla useimmat muut siirrot eivät ole saaneet riittävästi huomiota. Palauta tämä epäoikeudenmukaisuus.

Thiago Alcantara, Henrikh Mkhitaryan, Mario Goetze, Pierre-Emerick Aubameyang … Bayern ja Borussia ovat Saksan siirtomarkkinoiden päähenkilöitä. Leverkusensky Bayer yrittää pysyä heidän kanssaan, joka teki melun myymällä Schürlen Chelseaan ja ostamalla Son Hyun Mingin. Loput kaupasta eivät ole keskustelun keskipisteessä, mutta se kannattaa tarkastella lähemmin. Kaikilla tulokkailla on suuria toiveita tulevaan kauteen. Jotkut heistä eivät juurtua, joku ehkä ehkä kiusaa vammoja, ja joku ehkä tulee uudeksi Goetze tai Royce. Vain aika kertoo. Sillä välin esitämme sinulle luettelon siirroista, joita saatat liikkua.

Leon Goretsk, 18-vuotias
“Bochumista” “Schalke”
3,3 miljoonaa euroa

Tällä kaudella uusi nuorten ja lahjakkaiden pelaajien aalto saattaa hukuttaa Bundesligan Schalke-puolelta. Olemassa oleville nuorille he ostivat Christian Klemensin Kölnistä, joka näytti hienolta kesän eurosta huolimatta saksalaisen joukkueen kokonaisvaltaisesta pelistä ja lupaavasta “Bochumin” Goretskusta. ”Jalkapalloilussa haluan olla Tony Crossin kaltainen”, hän sanoi lokakuussa 2012 ja yrittää olla muuttamatta hänen sanojaan. Leon oli enemmän kuin mikään muu nuori saksalainen kysyntä siirtomarkkinoilla. Pelaaja on kiinnostunut tällaisista seuroista “Inter”, “Real”, “Juventus”, “Bavaria”. Mutta lopulta hän mieluummin, kun hän oli lähempänä kotia ja muutti läheiseen Gelsenkircheniin. Neuvottelut “Schalke” ja “Bochum” saattavat olla nimeltään saaga, mutta heinäkuussa klubit tekivät yhteisen päätöksen, joka sopii molempiin osapuoliin. ”Olet luultavasti kuullut Dortmundin kiinnostuksesta henkilöön, mutta mieluummin Schalke ja toivon, että sain oikean valinnan.” Sillä paikka Goretzken kokoonpanossa on taisteltava Jermain Jonesin, Hegerin ja Roman Neustedterin kanssa.