Pep Guardiola mindig nyer, de a Yaya Touré nem vesztette el

Három hónap elteltével, amikor úgy tűnt, hogy a Yaya Touré a Manchester City-nél a pályán lépett fel, a bonyolult manöken kihívás részeként a Guardiola úgy döntött, hogy a középpályást a szombaton az első csapatra állítja vissza. látványos visszatérés a Manchester City győzelméhez Tovább…

Emlékeztető volt, hogy mindenkit meglepett a Selhurst Parkban, a Crystal Palace védőiben. Nem tudták meggyőzni az elefántcsontparti Betclic üdvözlő bónusz érdeklődést, hiszen két gólt szerzett, mindegyik jellegzetes, legmagasabb színvonalú, legmagasabb színvonalú befejezést, hogy megnyerje a mérkőzést. a menedzser és a saját ügynöke, Dimitri Seluk közti látszólagosan nem plusz tárgy.A maga részéről Guardiola akarta a középpályást, akit eladta, miközben Barcelona vezetője volt, de központi szerepet kapott a város két címében, hogy lefogyjon, és a labda nélkül keményebben dolgozhasson. aki meghallgatná, hogy Guardiola cselekedetei, amelyek magukban foglalják a Touré elhagyását a City Bajnokok Ligája csapatából, az ügyfél megaláztatását jelentették. klub „bármilyen félreértés” miatt. A középpályás két célból való visszatérése után Guardiola azt mondja, hajlandó megfontolni a Touré újjáépítését az európai évre. Végül mindenki boldog.Talán a Seluk bár.

„Ha képesek vagyunk a Bajnokok Ligájában való részvételre, akkor ülök a munkatársaimmal, és eldöntjük, hogy ki a legjobb játékos, hogy segítsen nekünk abban, hogy elérjük a Bajnokok által kívántakat Liga – mondta Guardiola a győzelem után. – Az elmúlt hónapban sokszor beszéltem Yaya-val, mert ő volt a Barcelona játékosom, Betclic befizetési bónusz nagyon jól ismerem. Tudom, hogy ő egy játékos. Játékosként nem kétséges, ha kétség merülne fel, nem lenne itt.Ő egy másik fickó, aki versenyez a középpályás játékosainkkal, és növeli a szintünket. ”Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola örül a Yaya Touré lenyűgöző visszatérésének a Manchester City-ben visszatérjen az első csapathoz, és köszönetet mondott csapattársainak támogatásáért. – Nagyon fontos számomra – mondta. – Mindig ragyogóak voltak, mindig támogatóak. Mindig ott akarok lenni, hogy segítsek nekik. ”

A városi játékosok Touré céljaitól, az alagútban sétálva tapasztalt tapsolókorig és az elbűvölő lenyűgöző medveemelőtől. Willy Caballero, egyértelmű volt, hogy minden tisztelet kölcsönös volt.

Valójában a Touré előadása szombaton volt alkalmas. A nyitócserékben megállt.A záró pillanatokban, amikor kiegészítő segédként játszunk, az egyetlen szándéka (és egy hatékony taktika) az volt, hogy kapcsolatba lépjen az ellenféltől, és gyorsan csatoljon a padlóra. A meccs közepén alig dinamikusabb volt, nagyrészt elégedetten játszotta magát a játék kötésével.

Amikor Touré hozzáadta a tenyerét a paloták körüli testekhez, azonban növelte a nyomást egy mentálisan törékeny védelem a töréspontig. Ilyen volt a palota bizonytalansága a nyitó cél felépítésében, hogy három alkalommal mutatták be a labdát a városnak, mielőtt a Touré végül elfogadta a Nolito és a doboz szélétől való megszakításra Betclic befizetési lehetőségek vonatkozó meghívást, és a hajó tetejére göndörgött. háló. Második célja, Kevin De Bruyne egy sarok daisycutterének gyenge flickja volt, a legkönnyebb érintés.Ilyen például a Touré természeti ereje, még mindig repült. Manchester City eléri az utolsó nyolc nőstény bajnokok bajnokságát. Tovább

A Touré tudja, hogyan nyerhet a bajnoki címeket, és megtartja a döntő beavatkozások lehetőségét. Továbbá, a készségei különböznek a trükköktől, a Guardiola előnyeitől. Olyan idők lesznek, mint a hideg, nedves délután a délkelet-Londonban az ellenszenv ellen, amikor a Touré hatalma felbecsülhetetlen értékű lesz egy olyan oldalra, amely a Premier Liga legnyitottabb szezonjaiban keresi a címet.

ismét nyilvánvalóvá kell tenni, hogy Guardiola-nak tudnia kell ezt. A menedzser a Touré-nál nyerte meg a végrendelet csatáját, és most már egy másik eszköze van a már jól felkészült készletében.Nem csoda, hogy amikor azt kérdezték, hogy sajnálatát fejezte-e ki az elmúlt három hónapban, a spanyol egyszerűen nem válaszolt.