Lizzy Yarnold kilép a csontvázból az olimpiai jégkirálynő álma után

Nagy-Britannia leginkább díszített téli olimpián, Lizzy Yarnoldon, aki a nemzet szívét elfoglalta a győztes szekvenciák győzteseinek szentelésével Szocsiban és Pyeongchangben, bejelentette, hogy nyugdíjba vonul.

sokkal több, mint amennyit valaha is gondoltam a sport 10 évében ”- mondta Yarnold -, de itt az ideje, hogy továbblépjünk. Készen állok egy újabb kihívásra. ”Lizzy Yarnold: Azt akartam sikítani, hogy„ szeretném, ha az emberek unibet online sport fogadás tudnák az igazságot ”Tovább

Néhány utazás – nagy része 80 mph körüli jeges hajtűnél történt egy fém szán. Yarnold első olimpiai címét 2014-ben Szocsiban tartották, amikor a győzelemre vágyó várakozás súlyát megsértette.De úgy véli, hogy a legnagyobb teljesítménye februárban jött, amikor az első brit volt, aki megtartotta a téli olimpiai címet, annak ellenére, hogy komoly mellkasi fertőzés volt, ami felrobbant, és akart menteni.

„Soha nem voltam Pyeongchang előtt volt mellkasi fertőzés, így nem tudtam, hogy mi volt, de szörnyűnek éreztem magam ”- mondja. – Nem akartam folytatni. De a körülöttem álló csapat a megfelelő időben mondotta a helyes dolgokat, hisz bennem és tartott engem a unibet mobil bónusz versenyen, bár abban a pontban nem hittem magamban. ”

A dolgok mégis keményebb, Yarnoldnak csak három órája aludnia kellett volna a verseny második napját megelőzően, és az éjszaka nagy részét követte Miss Fisher’s Murder Mysteries a Netflix-en, miközben csinált néhány kötést.Mégis, valahogy elég energiája volt ahhoz, hogy végtelen futtatására készítsen idegenteljes teljesítményt. hirtelen megjelent. Hagytak a pálya tetejére, és én voltam: „Rendben, Lizzy, ez a te kicsit – meg kell tenned”. És elkészítettem a legjobb futást. A másik három szemét volt – mondja, nevetve. Regisztrálj a The Recap-re, a szerkesztői csákányok heti e-mailjére. címei. Mégis figyelemre méltó, hogy csak véletlenül lépett be a csontvázba, miután 2008-ban jelentkezett a Girls4Gold tehetségazonosító programra.Yarnoldban, a Gloucester-i Egyetemen tanuló regionális szintű heptathlete, kétszer megdöbbentette az aranyat.

A korai időkben Yarnold annyira feszült volt, hogy közben versenyzett, amikor megpróbált egy fehérbárot enni minden futás végén nem tudta megfelelően megrágni, mert az állkapcsa annyira fájó volt. Más alkalmakkor ő is elnyerte a unibet mobil fogadás vestibularis rendellenességet, ami szédülést és zavarodást okozott. a kiállítások nem változtatták meg. Mindig a lány a szomszédban volt a pályán, és félelmetes és meredek versenyző volt rajta. Facebook Twitter Pinterest A Lizzy Yarnoldnak arany van a Pyeongchang-i zsákban.Fénykép: Roland Harrison / Action Plus a Getty Images-en keresztül

„Határozottan volt egy játék arca” – mondja. „Ha az emberek nem szoktak látni engem a versenykörnyezetben, valószínűleg egy kicsit sokk a számukra. Nem mosolyogok. Nem fogok beszélgetni és abszolút egy munka van a fejemben. És ha eljövök és beszélek veled, azt akarom, hogy ez az információ legyen tőled, és ez az, és ez a beszélgetés. Szakembernek kell lennie, így kell lennie. Ez egy dolog, amit valószínűleg nem fogok túl sokat elhanyagolni.Ő is gyakori látogató az iskolákban, és megpróbálta a legjobban inspirálni a következő generációt, noha már nagyon jó ököllel tette ezt. > „Ha iskolába tudok menni, a tanulók normális személynek látszanak” – mondja. „Nyilvánvalóan volt egy igazán e világon kívüli álmom, de azt mondom nekik, hogy ha keményen dolgozol és nagyszerű csapatod van körülötted, bármit is elérhetsz. Légy tudós. Legyen egy fuvola játékos. Bármit is akarsz, csak folytassa az álmoddal, mert soha nem tudod, mi van a sarkon. ”

Ez az, amit Yarnold túl jól tud.Pyeongchang után két elmozdult lemezt szenvedett, és olyan agónikában volt, hogy megpróbált járni, és el kellett vennie, amit „ipari fájdalomcsillapítók mennyiségének” nevez. Szerencsére júliusban a műtét után javul.

„A hátam sokkal jobb. A sebész fenomenális volt; nagyszerű munkát végez. Még mindig van néhány fájdalom, és még mindig sok rehabilitációt kell tennem, ami normális a gerincsebészetben.De nem vagyok olyan fájdalomcsillapítón, ami csodálatos. ”

Yarnold reméli, hogy a mentális egészségügyi jótékonysági szervezetekkel is együtt fog működni, de most a nő, aki„ Lizzy királynő ”-nek nevezett tabloidnak van, csak egy dolog van: A Liz Queen királynője szerdán.

„A két nővérem és a férjem velem jönnek, és egy délutáni teaért találkozunk az egész családdal, és igazán ünnepeljük” – mondja Yarnold mosoly, amely még egyszer világít a szobába.