Gianfranco Zola bátor arcot hoz a Birmingham-i kórházi átadás után

Ez legalábbis részben azért van, mert sokan közülük nem tudják megmagyarázni, miért van ott Zola. Gary Rowett, az a vezető, aki két nappal a 8-0-as vereség után vette át a bajnokság második alját 2014-ben, de elhagyta Birminghamot, mint promóciós pályázókat, a múlt héten eldobta a legtöbb meglepetésre. Rowett idejének nagy része egybeesett a legutóbbi emlékezés egyik leghosszabb átvételének folyamatával, így amikor az új tulajdonos, a Trillion Trophy Ázsia végül átvette az irányítást ebben az évben, Birmingham valószínűleg egy kicsit nagyobb stabilitást várt. Lehet, hogy nem.Brighton tagadja meg Gianfranco Zolát a Birminghami felmelegedés kezdetéhez. További információ

A Rowett sikere végül visszavonhatta. A zsákolás egyik fő oka az volt, hogy más klubokra nézett, és ezek a szemek kölcsönösek voltak.A teljesítménye olyan volt, hogy valószínűleg nem járt volna St Andrew-ban nagyon sokáig, és bizonyos mértékig logikája van a játék előrehaladásának, hogy ha úgy gondolja, hogy a menedzser hamarosan elhagyja, akkor is proaktív és helyettesítőt kell hoznia a saját kényelmében. Ugyanakkor egy új tulajdonos is elfojtja, aki nem tudta, mi volt, és azt hitte, hogy sokkal jobb lesz.

Rowett nem volt tökéletes. Aláírása tévedt a „vegyes” iffy oldalán, a labdarúgása funkcionális lehet, és néha elég óvatos volt. De a vezetés minden változásának kulcsa az, hogy elég biztosnak kell lennie abban, hogy az új srác jobb, mint a régi srác.Zola utolsó két vezetői állása Cagliari-ban volt, ahol három hónapig tartott, és a Katar Al-Arabiban, aki egy szezon után elrepítette őt, amikor a játékuk közel felét elvesztette.

Ettől eltekintve A bajnoki szezon során a vezetők megváltoztatása elég kockázatos vállalkozás: az utolsó 30 csapat közül, akik promóciót nyertek, csak négy tette ezt egy másik vezetővel a kampány kezdetétől, és egyikük a Sunderland 2006-7 között volt. , akinek Niall Quinn csak az első hat játékot irányította.

Kevés következtetést lehet levonni a Zola első játékából, egy 2-1-es vereségből, amit Brighton, a második osztály legjobb csapata, aki megállt egy leállástól idő győztes, de figyelemre méltó volt, hogy Zola sokat beszélt a záró szakaszokban túl mélyen ülő oldaláról, mégis nem online fogadási útmutatók sokat tett róla, ahogy ez történt.Zola, az a férfi, aki a tea és kávé eljuttatását az újságíróknak az otthonán kívül kinyitotta, miután West Ham 2010-ben elrepült, az az aggodalom, hogy ő egy kedves srác, aki nem igazán rendelkezik vezetői lövéssel. Facebook Twitter Pinterest A Brighton játékosok ünneplik Glenn Murray utolsó győztesét. Fénykép: Richard Calver / Rex / Shutterstock

A szombati játék után Zola volt a gyenge pillantása Gilnek, a Simpsons-tól visszafogott karakternek, akinek a szerencsétlensége folyamatosan csökken, és nem tudja megszakítani.Lehetetlen volt, hogy ne sajnálom, mert köszönetet mondott a rajongóknak az üdvözlésért (míg a vörös szőnyeget nem dobták ki, legalább énekelték a nevét), és megfogadta, hogy a dolgok jobbak lesznek, mint a meglehetősen elavult teljesítmény és késő „Megígérem, hogy nagyon keményen fogunk dolgozni” – mondta Zola. „Tudom, hogy a körülmények nem könnyűek, de professzionálisak vagyunk, és mindent meg kell tennünk ennek a klubnak. Ezzel a szemléletmóddal és a teljesítménytípussal nem fogunk sok játékot elveszíteni. ”Optimistája megtisztelődött, mivel a legtöbb dolog Zola. De nem lehetett azt gondolni, hogy komoly kórházi átutalást kaptak. .Most már lehetnek. Nemcsak a klub hamisan elbocsátott egy tehetséges fiatal vezetőt; ők is rosszabb helyettesítést online fogadási neveztek ki, és ezután további nyomást gyakoroltak rá, hogy bizonyítsák a döntést, és kijavítsák a klub támogatásának egy nagy részét.

Az első nagy döntések miatt a Trillion Trophy Ázsia számára ez lehet egy egy hiba hibája. Beszélési pontok