Boksekampene kan planlegges i lang tid

Forberedelse for kamp

Boksekampene kan planlegges i lang tid, og kan bli annonsert plutselig. Det er viktig å finne ut om en bokser forbereder seg til en kamp, ​​om han studerte taktikk og stil av en motstander. Hvis det ikke var trening, er det bedre å ikke satse på boksen.

Tidligere resultater og motivasjon

Før du satser på en bokser, er det nyttig å studere statistikken fra sine tidligere taler og vurdere motivasjonsnivået. Nybegynnerutøvere blir belastet for å vinne nordic bet, de må vinne titler. Boxers med navnet prøver ikke å miste mesterens belte og legges også til det maksimale.

Det er også viktig å se på resultatene av personlige møter. Over motivasjonen til en idrettsutøver som led et nederlag og er ivrig etter hevn. Det er en slik kategori av motstandere som ubehagelig. De trenger en spesiell holdning og forberedelse.

Stil og taktikk

For å bestemme en boksers stil og taktikk må du se på flere tidligere kamper og identifisere lignende funksjoner. Det er boksere som prøver å bestemme utfallet av kampen i første runde ved knockout på grunn av sterke slag. Det er boksere som velger taktikk med et tøfft tempo beste betting side: de akselererer, tvert imot tørker de duellen. Det kan være fans å spille utholdenhet og holde ut til siste runde mens utmattende motstanderen.

Etter å ha analysert taktikken til begge idrettsutøvere, må de sammenlignes og forsøke å bestemme favoritten.

Livet hacking:

Favoritten er sannsynlig å vinne

I motsetning til fotball, i boksing kan en favoritt vinne både 5 og 10 kamper på rad. Det er fornuftig å identifisere favoritter i forskjellige vektkategorier og satse på dem. Og ikke en etter en, men uttrykk tog for å akselerere riktig forhold til 1.8-2.

Bookmakere undervurderer alltid nybegynnere

Hvis en av deltakerne i kampen er en nybegynner, vil bookmakeren nesten sikkert rangere ham som en outsider og tildele høye odds. Vanligvis er en nybegynner en outsider. Men hvis det er et innblikk i at nybegynneren er talentfull, og favoritten ikke er i perfekt form, er det verdt tips langoddsen å fange et høyt forhold.

Dogon og Co. virker ikke

Strategien “dogon” og andre strategier som er utformet for å øke mengden eller et stort antall spill, i tilfelle boksing virker ikke. Hvis du i fotball kan du satse fra kamp for å matche, så vil det ikke fungere i boksing. Boksekampene er svært uregelmessige: det er ikke alltid klart når neste kamp vil finne sted og om det vil skje i det hele tatt.