Betsafe vedonlyönti

Kotimaiset vedonlyöntiyhdistykset Vedonlyöntirahoittajat saavat paljon rahaa tästä “neuvoteltujen”, “vasemman ja hyödytön” otteluista sekä huonoista jalkapallokentän peleistä. Tarkemmin sanottuna voitto on valtava. Todellakin, kaikki nämä korruptoituneet ottelut heittivät huonoa varjoa toimistoissa.

Esimerkiksi venäläisillä toimistoillamme Betsafe vedonlyönti ei ole melkein tulevaisuudennäkymiä, koska lähes jokainen BC osallistuu johonkin kiistanalaiseen asiaan tai pelaajat valittavat sitä. Mutta ulkomailla, “vedonlyönti” elämä jatkaa “kiehua ja kiehua” ja “kiehua”. Ennemmin tai myöhemmin pelaaja alkaa ymmärtää, että kotimaiset toimistot yrittävät jatkuvasti pettää häntä: he unohtavat laskea panoksen oikein, he peruuttavat sen, he tekevät outo virheen rivillä ja eivät maksa palkintoa. että venäläiset ja ukrainalaiset toimistot (myös entisen IVY-maiden maaryhmät) eivät maksa voittoja, kun ei ole kannattavaa maksaa niitä useilla eri tekoilla. Kaikissa säännöissä sanotaan, että toimiston lausunto on tärkein ja ratkaiseva.

Eli riippumatta siitä, kuinka pelaaja kiistää Betsafe vedonlyönti, toimisto tekee vielä päätöksen. Olen iloinen siitä, että monet pelaajat alkavat ymmärtää tämän lähes välittömästi ja lopettaa pelaamisen venäläisessä bk: ssä. Kansallinen jalkapallo ei ole nykyään Euroopan parhaita (tämä on Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä), joten on vaarallista lyödä vetoa meidän liigassamme kaikkien “kummallisilla ja tarpeettomilla otteluillamme”. Muista kuitenkin, että viimeiset Premier League-ottelut, sellaiset luumut, menetykset ja tulokset, joita ei voi olla ollenkaan, ei tapahdu missään liigassa, meidän maassamme tämä on yleinen ilmiö.

Mutta silti monet pelaajat alkavat pelata panoksilla ei vain siksi, että he ajattelevat ymmärtävänsä tietyn urheilun, he vain toivovat helppoja rahaa. Ja vedonvälittäjät ovat vain käsillä. Kaikki uudet rahat menevät toimistoonsa, ja he luovat Betsafe vedonlyönti yhä useampia toimistoja. Monet edelleen väittävät: onko mahdollista voittaa joukko urheilun analyytikoita, jotka ovat ansainneet yli miljoona ruplaa toimistossa ja jotka ovat jo määrittäneet tietyt tulevaisuuden näkymät? Tietenkään ei. Monet uskovat edelleen siihen ja kohtelevat verokantaa vakavaksi ansioiksi, mutta loppujen lopuksi pelaaja itse tulee heistä.

Lähde: Betsafe vedonlyönti