Bet365 spelbolag online

spelbolag onlineChris Langridge sa att han kände som ett barn i julen efter att ha hjälpt Storbritannien att vinna en första olympisk badmintonmedalj sedan 2004. Langridge slog sig med Marcus Ellis för att vinna mänens Bet365 dubbla brons och såg Kinas Biao Chai och Hong Wei 21- 18, 19-21, 21-10 på Riocentro. De senaste britterna att samla en olympisk badmintonmedalj var Nathan Robertson och Gail Emms, som tog silver i Aten-spelen blandade dubblar medan Simon Archer och Joanne Goode slutade tredje i Sydney fyra år tidigare i samma händelse.

“På vår dag vet vi att vi är kapabla och jag är så Bet365 spelbolag online glad att vi kunde visa det,” sade Langridge. “Vi kom till kvartfinalen i världarna och det här får oss att tro att vi inte borde vara 22 i världen, vi borde vara topp 10 och vi kommer till topp 10.Detta kommer att stimulera oss på.

“Det är som ett barn i julen. Du kan drömma om att ha 100 presenter och du vaknar på juldagen och de är alla där. Från 10 års ålder har jag drömt om en olympisk medalj och nu har vi gjort det. “Ellis, som är baserad i St Albans och Langridge, som bor i Milton Keynes, vann en Bet365 spänd öppning spel innan det kinesiska paret tog nivå när Ellis tjänstgjorde i nätet, men den brittiska kombinationen stormade bort med beslutsfattaren. Ellis sa: “Vi kunde lätt vikta efter den andra uppsättningen efter att ha varit så nära att ta den. Jag är väldigt stolt över hur vi kom ut i tredje. Vi kämpade vägen till en bra ledning och när vi var 8-1 upp kunde vi verkligen koppla av och du Bet365 kunde se att de visste att de verkligen måste göra något och jagade.

“Vi är inte bara stolt över oss själva.Vi är stolta över att vi lyckats göra det för vår sport. Alla killar hemma kan ta någonting från vad vi har gjort.

“Vi är inte bäst i världen, men vi kom hit och utförde vårt bästa. På vår dag kan vi slå någon och jag hoppas bara att killarna hemma kan ta inspiration Bet365 från det. Vi hoppas att vi har inspirerat yngre människor att börja spela och inse att de kunde göra något. “Paret gick igenom en lång kvalificeringsprocess för att nå Rio och Langridge sa:” Det är ett hemskt år eftersom du måste spela så många turneringar att kvalificera och det är så mycket tryck.

“Du är borta från din familj och vänner, du tränar alltid och vid en turnering. Jag tror att vi spelade något som 24 turneringar under året.Alla andra gör det och om du inte gör det saknar du dig.

“Du måste tro att du är tillräckligt bra för att uppnå saker. För det mesta är trycket på våra motståndare eftersom vi är lägre rankade. Vi har haft det här och Bet365 arbetat så hårt som ett lag. Vi vet att det finns nästan inga spelare i världen som vi inte kan slå och vi visade det i den här turneringen. “